Hit and run krasjer er forstyrrende vanlige—I USA skjer en hit og løp omtrent hvert 43 sekund i henhold TIL data fra AAA Foundation For Traffic Safety. Selvfølgelig, noen hit og kjøre ulykker er offerløse forbrytelser, som en liten parkeringsplass skrape under en botched parkeringsjobb, for eksempel. Likevel, hit and runs kan også være dødelig.Florida-treff og løp er spesielt farlige og resulterer i mange dødsfall hvert år, inkludert å hevde livet til En up-and-coming Florida Mma-fighter for bare noen få år siden. I 2018 Var Florida blant de 3 beste statene med høyest antall dødsfall og løpskrasjer per innbygger.ifølge statlig lov varierer de juridiske konsekvensene for å begå en hit og kjøre ulykke avhengig av om bare skade på eiendom oppstod, eller noen ble skadet eller drept. Florida auto ulykke advokat Wes Pittman forklarer hva Du trenger for å bevise en hit og kjøre ulykken skjedde og hvordan lovbrytere blir straffet.

Beviser Ansvar i En Hit& Kjør Ulykke

Florida hit og kjøre lover ble oppdatert i 2014. Ifølge Florida Motor Vehicle Statute 316.061 har sjåførene plikt til å forbli på ulykkesstedet og gjøre det de kan for å hjelpe. Bilister som ikke følger denne regelen blir utsatt for straff avhengig av alvorlighetsgraden av skaden de forårsaket.

for å bevise at noen faktisk begått en hit og kjøre ulykke og bør straffes, må følgende bevises med bevis:

  • personen som flyktet fra ulykkesstedet var føreren av et kjøretøy som var involvert i en krasj som resulterte i skade på eiendom eller skade på eller død av en annen person eller personer
  • sjåføren visste enten eller burde ha visst at de var involvert i en bilulykke
  • sjåføren visste eller burde ha visst at skade på eiendom, skade og/eller død av en annen person eller personer skjedde
  • sjåføren forsettlig unnlot å stoppe på åstedet for ulykken eller unnlot å forbli på åstedet lenge nok til å gi identifikasjon til sjåføren. andre berørte parter, eller sjåføren unnlot å gi «rimelig hjelp» til den skadde eller personer hvis slik behandling syntes å være nødvendig eller ble bedt om

Straff For Å Forlate Ulykkesstedet

det er tre typer juridiske straffer for sjåfører som forårsaker hit og kjøre ulykker I Florida, avhengig av hvor mye skade de forårsaket.

straffen er som følger:

  • Ulykker som involverer eiendom: denne typen hit and run er klassifisert som en annengrads misdemeanor. Straffen inkluderer opptil 60 dager i fengsel og en $ 500 bot.
  • Ulykker med skade: Denne forbrytelsen regnes som en tredje grad forbrytelse. Straff på opptil 5 år i fengsel eller 5 års prøvetid og en $ 5000 bot kan bli dømt til sjåføren som forårsaket ulykken.Ulykke med død: denne typen lovbrudd er klassifisert som en første-graders forbrytelse, med straffer på opptil 30 år i fengsel og en $10.000 bot.

Hvordan Pittman Firmaet Kan Hjelpe

i tillegg til hit and run driver blir dømt til å betale en bot og / eller fengsel for sin forbrytelse, kan de også bli holdt ansvarlig for skadelidtes medisinske og reparasjon regninger. For å motta kompenserende skader, men må du sende inn en personskade krav. Noen ganger, straffende skader er tilgjengelig også.

med hjelp av en advokat kan du sikre at du får maksimal kompensasjon tilgjengelig. Hvis du ønsker å sende inn en personskade krav mot en hit og kjøre driver, eller du har spørsmål om hva du skal gjøre etter en hit og kjøre, ta kontakt med en personskade advokat.Hvis du eller en kjære har blitt skadet i en hit og løp eller annen bilulykke, nå ut til våre dedikerte Florida bilulykke advokater i dag. Du kan ringe oss på (850) 764-0383 eller skrive til oss på nettet for å planlegge din gratis, uforpliktende konsultasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.